GUNBot | Σύστημα Παράγωγης Κέρδους

8
5692

Η APOTAMIEFSI.info σας παρουσιάζει το GunBot, ένα αυτόματο πρόγραμμα για να βγάζεις λεφτά!

Αναρωτιέσαι ακόμα πως να κερδίσεις χρήματα? Εδω είσαι, διάβασε παρακάτω και έλα σε επικοινωνία με έναν εκπρόσωπο μας.

English Version: Gunbot

Το GunBot είναι ένας αυτοματοποιημένος έμπορος, είναι ένα ρομποτάκι που 24/7 έχει σαν έργο να κάνει συναλλαγές σε alt coins στο POLONIEX, για να σας αποφέρει, επί μονίμου βάσεως, κέρδος, της τάξεως του 1% (κατ΄ελάχιστο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ) στο κεφάλαιο που θα του δώσετε να διαχειρίζεται. Το GunBot είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε να μην έχει άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας, πάρα μόνο το δικαίωμα να θέτει εντολές αγοράς ή πώλησης.

Πως δουλεύει

Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει και ένας έμπορος: αγοράζει χαμηλά και πουλάει ψηλά, απλά το κάνει αδιάκοπα! Εδώ δε μιλάμε για έναν αλγόριθμο ping-pong, αλλά για κάτι προχωρημένο, που λαμβάνει υπόψη του τις τιμές της αγοράς και τη μεταβλητότητά της. Θα σας εξηγήσω «πώς» αγοράζεις χαμηλά και πουλάς ψηλά, ώστε να κατανοήσετε τη λογική του Gunbot. Όπως αναφέρεται στην αποποίηση ευθυνών, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη λογική για μη αυτόματες συναλλαγές, αλλά με το Gunbot θα πολλαπλασιαστεί το κέρδος σας, ανάλογα με το ποσό που έχετε επενδύσει. Υπάρχει τρόπος να χάσεις, με το Gunbot, χρήματα; Ναι: εάν χρησιμοποιείτε ένα όριο στάσης πολύ κοντά στην καθημερινή διακύμανση του νομίσματος (θα σας δείξω πώς να αποφευχθεί αυτό*), ή στην περίπτωση που καταστραφεί ένα νόμισμα (παρακολουθώντας τα νέα, αποφεύγονται εύκολα αυτά τα νομίσματα) . Προσοχή: όταν μιλάμε για καταστροφή νομίσματος, δεν εννοούμε «dump»** και δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε κατά τη διάρκεια ενός dump, εφόσον το νόμισμα είναι σταθερό και το εμπιστευόμαστε. Θα σας δείξω πώς να μην πανικοβληθείτε κατά τη διάρκεια ενός dump, απλώς ακολουθήστε αυτό το άρθρο και τα θέματα που παραθέτω παρακάτω και θα αποκτήσετε όλες τις βασικές αρχές που πρέπει να έχει ένας καλός Gunbot έμπορος.

**Στον οικονομικό κόσμο, Pump & Dump αναφέρεται σε πρακτικές όπου μετοχές ανεβαίνουν για να φουσκώσει η τιμή τους (pump) και να έχουν βραχυπρόθεσμα κέρδη, ενώ το αντίστροφο είναι επίσης συνηθισμένο με το να χαμηλώνουν και να οδηγούνται πιο χαμηλά (dump).

Το Gunbot…

…είναι ένας αυτοματοποιημένος έμπορος για το POLONIEX, το κόστος του είναι 0.1 εφάπαξ . Έφορου ζωής αναβαθμίσεις και τεχνική υποστήριξη εντελώς δωρεάν. Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική πωλήσεων του Gunbot περιλαμβάνει εγγύηση «επιστροφής χρημάτων», εντός 15 ημέρών. Κατά την αγορά σας, (εάν ζητηθεί, με χρέωσή σας) τα κεφάλαια σας μπορούν να διατηρηθούν υπό μεσεγγύηση κατά τις πρώτες 15 ημέρες.

Η οθόνη σύνδεσης του Gunbot: Δεν υπάρχουν, ούτε αποθηκεύονται, κανένας κωδικός πρόσβασης ή username. Η πρόσβαση του Gunbot στο Poloniex χορηγείται χρησιμοποιώντας τα API Keys σας. Μπορείτε να αλλάξετε το ζευγάρι API σας ανά πάσα στιγμή. Είναι υποχρεωτικό να μην καταστεί δυνατή η ΑΝΆΛΗΨΗ (Withdraw) κατά τη δημιουργία του API Key σας. Αν το Gunbot εντοπίσει ζευγάρι API Key με τις αναλήψεις ενεργοποιημένες, θα αποσυνδεθεί και η άδεια σας Gunbot σας θα αποκλειστεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή για την εκδοσή νέας άδειας.

Πώς δημιουργώ ένα ζεύγος κλειδιών API στο POLONIEX;

Στο POLONIEX, στις ρυθμίσεις του προφίλ σας, στο πάνω δεξιά μενού , υπάρχει η ενότητα API key. ΜΗΝ μοιράζεστε το μυστικό κλειδί (Secret Key) σας με κανέναν. ΜΗΝ επιτρέψετε τις αναλήψεις (Withdraw). Αν θέλετε να βελτιώσετε ακόμα παραπάνω την ασφάλειά σας και έχετε μια στατική IP, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον περιορισμό της πρόσβασης IP (για παράδειγμα, αν τρέχετε το Gunbot 24/7 από ένα VPS με στατική IP).

Περιεχόμενα

 • Οδηγίες χρήσης και Συμφωνητικό
 • Η λογική των συναλλαγών και πώς δημιουργεί κέρδος
 • Πώς να επιλέξετε ένα νόμισμα για τις συναλλαγές με το Gunbot
 • Συνηθισμένα λάθη κατά τη χρήση του Gunbot
 • Πώς να μην πανικοβληθείτε κατά τη διάρκεια ενός dump και να συνεχίσετε να παράγετε κέρδος.
 • Πότε πρέπει να σταματήσετε τη λειτουργία του Gunbot και να κάνετε χειροκίνητες συναλλαγές
 • Οι αποδείξεις κέρδους του Gunbot
 • Η στρατηγική των 1000 συναλλαγών ανά ημέρα
 • Windows/ Linux Vps
 • Changelogs
 • F.A.Q.

ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ΕΥΘΥΝΏΝ: Προτείνω σε όλους να διαβάσετε αυτό το θέμα, ακόμα και αν δε θέλετε να αγοράσετε το Gunbot: ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί το bot , μπορεί να εφαρμοστεί σε μη αυτόματες συναλλαγές, οπότε αν θέλετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με alt coins , διαβάστε προσεκτικά και δε θα βγείτε χαμένοι. Η διαφορά μεταξύ χειροκίνητων και αυτοματοποιημένων συναλλαγών με bot, είναι ότι το Bot έχει την δυνατότητα να δουλεύει 24/7, ακόμα και όταν κοιμάστε.

Οδηγίες χρήσης και Συμφωνητικό

Απαιτήσεις:

 • Τόσο τα Windows όσο και τα *nix λειτουργικά συστήματα υποστηρίζονται. Ωστόσο, αυτό είναι ένα ΝΕΤ και node.js πρόγραμμα όποτε το τρέχουμε σε Win. Αν πραγματικά δεν μπορείτε να αποφύγετε να το τρέξετε σε nix, στείλετε μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης και κάποιος θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της εγκατάστασης.
 • Software: αν είστε σε Win απλά κατεβάστε και αποσυμπιέστε το αντίγραφο του Gunbot σας. Από * nix, πλοηγηθείτε στο φάκελο Gunbot και κάντε NPM εγκατάσταση. Έτσι θα εγκαταστήσετε το node.js και όλα τα παρελκόμενα.
 • Hardware: Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση CPU, χρειάζεται 20k μνήμης RAM για κάθε ζεύγος νομισμάτων.

Τοποθετήστε το κλειδί API (Key) σας και έπειτα το μυστικό API (Secret) και πατήστε συνέχεια. Το Gunbot θα κάνει σύνδεση με το Poloniex και θα επιστρέψει ένα μήνυμα επιτυχίας, αν τα κλειδιά API είναι σωστά και η άδειά σας στο Gunbot, έγκυρη. Αν κάτι πάει στραβά (δηλαδή έχετε πληκτρολογήσει λάθος πιστοποιήσεις) θα σας δώσει ένα μήνυμα σφάλματος.

Σημείωση: Η άδεια του Gunbot είναι μοναδική και προσωπική για κάθε χρήστη. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Gunbot άλλου χρήστη, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά API σας. Αν χρειάζεστε περισσότερο από 1 άδειες, στείλτε μου μήνυμα για λεπτομέρειες.

Μόλις η σύνδεσή σας είναι επιτυχής, η σελίδα ρυθμίσεων εμφανίζεται στην οθόνη σας:

v3.2.2. Υποστήριξη σε Kraken και Bitrex
v3.2.2. Υποστήριξη σε Kraken και Bitrex

Ρυθμίσεις Προγράμματος

Ας δούμε λίγο τις ρυθμίσεις του προγράμματος μια μια, αν και με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του, θα αρχίσετε να έχετε κέρδος.

 • Currency pair (ζεύγος νομισμάτων): Μπορείτε να βάλετε το Gunbot να συναλλάσσεται ,εκτός απο την κλασσική μορφή BTC/ Alt coins, και στην μορφή Alt Coin / Alt coin. Μπορείτε απλώς να πληκτρολογήσετε το σύμβολο του alt coin που θέλετε να εμπορευτείτε είτε στο πρώτο πεδίο είτε στο δεύτερο. Τα σύμβολα, συνήθως,  είναι 3 έως 5 γράμματα απο το όνομα του νομίσματος (δηλ ΕΤΗ για Ethereum, ETC για Etherum κλασικό, XMR για Monero και ούτω καθεξής).
 • Margin to sell (Ποσοστό κέρδους): Ελάχιστο όριο κέρδους, κατά την πώληση των alt coin,το οποίο αυξάνει την τιμή του Χ επί της % . Για παράδειγμα 2%. Αυτή η τιμή είναι μια «ελάχιστη» τιμή. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε πιθανώς ένα υψηλότερο κέρδος, με βάση την άμεση παραγγελία σας και άλλους παράγοντες που προέρχονται από το ύφος εμπορικών συναλλαγών που θα επιλέξετε. Το Gunbot ποτέ δεν θα πωλήσει σε λιγότερο από το ζητούμενο ποσοστό εν τούτοις (εκτός και αν έχετε ορίσει ένα STOP LOSS LIMIT. Θα μιλήσουμε για το STOP LIMIT αργότερα).
 • Margin to buy (Ποσοστό μείωσης της τιμής)Καθορίζει το πόσο πρέπει να μειωθεί η τιμή του alt coin επί τις %, για να αγοράσει.Ο υπολογισμός της τιμής βασίζεται σε ορισμένους δείκτες. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αυτή η τιμή υπολογίζεται συνεχώς με βάση τις τάσεις της αγοράς. Θα μιλήσουμε για τους δείκτες αργότερα, έτσι κι αλλιώς: ανεξαρτήτως των τάσεων της αγοράς, θα αγοράζετε πάντα χαμηλά και θα πουλάτε υψηλά.
 • Security margin (Περιθώριο Ασφαλείας): Πουλάει το σύνολο του alt coin σας αν η αξία του μειωθεί κατά x% απο την αγορά σας. Αυτό είναι παρόμοιο με το STOP LOSS LIMIT. Μην θέσετε αυτή την τιμή πολύ κοντά στην καθημερινή διακύμανση του νομίσματος ή θα χάσετε τα χρήματα σας χωρίς λόγο, εκτός και αν ξέρετε τι κάνετε. Θα μιλήσουμε για το STOP LIMIT αργότερα.
 • Max latest prices (Μέγιστος αριθμός τελευταίων τιμών): Ο αριθμός των τελευταίων τιμών που θα πάρει το Gunbot υπόψη του κατά την ανάλυση,που θα αποφασίσει αν η τιμή αυξάνεται ή μειώνεται. Για παράδειγμα αν αναλύσει τις τελευταίες 100 τιμές ενός Alt coin:  θα αναλύσει τις τελευταίες 100 διακυμάνσεις στην τιμή του BTC / alt coin.
 • Time delay price (Ώρα καθυστέρησης): Χρόνος, σε δευτερόλεπτα, για να ξανά ελέγξει τις τιμές περιθωρίου, αν έχει παγώσει. Μην το ρυθμίζετε κάτω από 20 δευτερόλεπτα ή η IP σας θα απαγορευτεί στο poloniex, και όχι πάνω απο 2 λεπτά ή θα χάσετε την κατάλληλη στιγμή για να δώσετε την παραγγελία σας. Η προεπιλογή είναι 40″. (Για 20+ ζευγάρια ο προγραμματιστής προτείνει να το βάλετε στο 120)
 • Minimum volume (Ελάχιστος όγκος): Ελάχιστο όγκο ανά 24 ώρες για να διαπιστώσετε αν είναι καλό ένα νόμισμα για εμπόριο: καμία ένταση == καμία αστάθεια. Καλύτερα να επικεντρωθείτε σε πιο διαπραγματεύσιμα νομίσματα για να έχετε περισσότερες πιθανότητες. Αυτό χρησιμοποιείται μόνο στις καθημερινές συστάσεις. Αν ξέρετε τι κάνετε, μπορείτε να το αγνοήσετε αυτό.
 • Minimum variation (Ελάχιστη διακύμανση): Και πάλι αυτό χρησιμοποιείται μόνο στις καθημερινές συστάσεις και αυτό εξαρτάται από το ύφος των συναλλαγών σας. Μπορείτε να το αλλάξετε ανάλογα με το δικό σας στυλ διαπραγμάτευσης. Προσοχή: αυτό δεν είναι το ελάχιστο κέρδος αγοράς / πώλησης.
 • EMA1 period/EMA2 period: Αυτός είναι ο πυρήνας του αλγορίθμου. Να είστε προσεκτικοί ρυθμίζοντας αυτές τις 2 παραμέτρους, διότι θα αλλάξει τον τρόπο που εμπορεύεστε: ο χρόνος είναι σε ώρες,το διάστημα μεταξύ EMA1 θα πρέπει να είναι διπλάσιο του EMA 2. Αν ορίσετε EMA1 έως 2 ώρες, θα πρέπει να ορίσετε EMA2 έως 4 ώρες και ούτω καθεξής. Όσο συντομότερος ο χρόνος που αναλύουμε, τόσο πιο αντιδραστικός είναι ο υπολογισμός της τιμής: αν θέλετε ηρεμία και γαλήνη στις συναλλαγές σας και λίγες μόνο συναλλαγές ημερησίως, τότε το EMA1 έως 6 ώρες και το EMA2 έως 12 ώρες, αν θέλετε περισσότερες συναλλαγές την ημέρα, τότε EMA1 σε 2 ή 4 ώρες και EMA2 σε 4 ή 8 ώρες. Κάντε τις δίκες σας δοκιμές αν θέλετε και να το θέσετε εκεί που νομίζετε ότι ικανοποιεί το ύφος των εμπορικών συναλλαγών σας.
 • Candlesticks period (Κεριά περιόδων): Αυτονόητο. Επιτρεπόμενες τιμές είναι το 5,15,30,60 κλπ εγώ δεν προτείνω να το θέσει κάποιος σε κάτι διαφορετικό από 15 λεπτά διότι συναλλαγές με EMA, πάνω ή κάτω από 15-λεπτα κεριά, είναι άχρηστες για αυτόν τον αλγόριθμο. Αν πραγματικά ξέρετε τι κάνετε, μόνο τότε να αλλάξετε αυτή την τιμή.
 • Trading style: Εγώ είμαι περισσότερο επιθετικός: περισσότερες συναλλαγές ανά ημέρα με ένα μικρότερο κέρδος ανά συναλλαγή. Μερικές φορές συναλλάσσομαι με μέτριο στυλ: λιγότερες συναλλαγές ανά ημέρα. Με την προεπιλεγμένη τιμή του 1% της ελάχιστης αγοράς / πώλησης, να περιμένετε απο 1,50% έως 2,50% κέρδος ανά συναλλαγή, με επιθετικό στυλ και μέχρι 4,50% ανά συναλλαγή με μέτριο στυλ.

Όροι Παροχής Υπηρεσιών

1. Όροι

Με την αγορά του Gunbot, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, όλους τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, δεν έχετε το δικαίωμα αγοράς, χρήσης ή πρόσβασης στο Gunbot. Το λογισμικό και ο κώδικας που περιέχονται στο Gunbot προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

2. Χρήση Άδειας

Η άδεια χορηγείται για να κατεβάσετε προσωρινά ένα αντίγραφο του λογισμικού, για κάθε αγορασμένη άδεια του Gunbot, μόνο για προσωπική, μη εμπορική  χρήση. Αυτή είναι η χορήγηση της άδειας και δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου, και υπό αυτή την άδεια, δεν επιτρέπεται:
-Τροποποιήσει ή αντιγραφή μέρος η ολοκλήρου του Gunbot.
-Να χρησιμοποιήσετε το Gunbot για εμπορικούς σκοπούς, ή για οποιαδήποτε δημόσια προβολή (εμπορική ή μη εμπορική).
-Απόπειρα αποκωδικοποιήσεις ή αντίστροφης της λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού που περιέχεται στο Gunbot.
-Αφαίρεση οποιουδήποτε λογοτύπου ή των πνευματικόν δικαιωμάτων ή άλλα ιδιοκτησιακά σύμβολα από την Gunbot.
-Η μεταφορά του Gunbot σε άλλο πρόσωπο χωρίς την άδεια από τον προγραμματιστη – ιδιοκτήτη.
Αυτή η άδεια θα λήξει αυτόματα εάν παραβιάζει οποιονδήποτε από αυτούς τους περιορισμούς και ο ιδιοκτήτης της άδειας μπορεί να καταγγελθεί από τον προγραμματιστη – ιδιοκτήτη ανά πάσα στιγμή. Μετά τον τερματισμό της χρήσης του Gunbot ή μετά τη λήξη της άδειας, θα πρέπει να καταστρέψετε κάθε αντίγραφο του λογισμικού στην κατοχή σας είτε σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.

3. Αποποίηση ευθυνών

Τα πακέτα λογισμικού παρέχονται «ως έχουν». Ο αρχικός προγραμματιστής δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, και αποποιείται και αναιρεί όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, ή μη παραβίασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη παραβίαση των δικαιωμάτων ή απώλεια χρημάτων που σχετίζονται με συναλλαγές σε cryptocurrencies στο Poloniex. Επιπλέον, ο προγραμματιστης δεν εγγυάται ή δηλώνει σχετικά με την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα, ή την αξιοπιστία της χρήσης του Gunbot, συμπεριλαμβανόμενων των χαμένων χρημάτων που σχετίζονται με συναλλαγές σε cryptocurrencies στο Poloniex λόγω των πολλαπλών ρυθμίσεων και διαμορφώσεων του Gunbot που ο τελικός χρήστης έχει την δυνατότητα να αλλάξει. Ωστόσο, υπάρχει μια σιωπηρή «Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων»: σύμφωνα με τον Κώδικα Καταναλωτή, ο πελάτης έχει προθεσμία 14 ημερών από την παραλαβή της άδειας του Gunbot για να την επιστρέψει στον ιδιοκτήτη έναντι της επιστροφής χρημάτων. Δικαίωμα επιστροφής με τους συμβατικούς όρους που προβλέπονται και η μέγιστη προθεσμία για την υλοποίηση της όλης διαδικασίας: κατ ‘ανώτατο όριο 14 ημέρες, από την ημερομηνία παραλαβής της άδειας Gunbot,και μέγιστο 30 ημέρες για να επιστρέψει το Gunbot εντός των τειχών μας. Με τους τοίχους μας, ορίζουμε την επίσημη ανακοίνωση του τελικού χρήστη της συμμόρφωσης με Το άρθρο 2 “Χρήση της άδειας των Όρων της Υπηρεσίας”, κόμμα 5: «Μετά τον τερματισμό της χρήσης του Gunbot ή μετά τη λήξη της άδειας, θα πρέπει να καταστρέψετε κάθε αντίγραφο του λογισμικού στην κατοχή σας είτε σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.»

Οι αιτήσεις που γίνονται μετά την περίοδο των 14 ημερών, δεν θα γίνονται δεκτές.
Λόγω των πολλαπλών ρυθμίσεων και διαμορφώσεων του Gunbot που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συναλλαγή με απώλειες, υπάρχουν κάποια κριτήρια για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων:

3α. Προϋποθέσεις για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα περιθώριο ασφαλείας πολύ κοντά στην ημερήσια διακύμανση του νομίσματος  (βλ Κοινή λάθη προς αποφυγή κατά τη χρήση του Gunbot)
 • Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Margin to sell ή Margin to Buy υψηλότερο από την ημερήσια διακύμανση του νομίσματος (βλ Κοινή λάθη προς αποφυγή κατά τη χρήση του Gunbot)
 • Δεν θα πρέπει να σταματήσετε το Gunbot, ενώ υπάρχει μια εντολή αγοράς ανοιχτή στο Poloniex, εκτός και αν τοποθετήσετε χειροκίνητα μια εντολή πώλησης  => τελευταίο ποσοστό αγοράς + 0,25% fee (βλ Κοινή λάθη προς αποφυγή κατά τη χρήση του Gunbot)
 • Δεν πρέπει να εμπορεύεστε ένα νόμισμα με συνεχή πτωτική τάση κατά τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών (βλ Κοινή λάθη προς αποφυγή κατά τη χρήση του Gunbot)
 • Δεν πρέπει να εμπορεύεστε ένα νόμισμα που έχει αυξηθεί ή μειωθεί το επιτόκιο της αγοράς πάνω από 50% έναντι του τελευταίου ποσοστιαίου μηνιαίου μέσου όρου (βλ Κοινή λάθη προς αποφυγή κατά τη χρήση του Gunbot)
 • Δεν θα πρέπει να θέσετε χειροκίνητα εντολές αγοράς απο τα ίδια κλειδιά API που χρησιμοποιεί το Gunbot σας, εκτός αν έχει αποδεδειγμένα λόγο παρεμβάσεις απο τον χρήστη για αναρρύθμιση μιας αγοράς Gunbot απο αυτόματης παραγγελίας, λόγω τες αυξημένες / μειωμένες συνθήκες της αγοράς, κατά 20% έναντι της μέσης τιμής των ποσοστών των τελευταίων 24 ωρών (βλ Κοινή λάθη προς αποφυγή κατά τη χρήση του Gunbot)
 • Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε σε άλλων χρήστη/ bot να συνδεθείτε με τα ίδια κλειδιά API που χρησιμοποιεί το Gunbot σας.
 • Θα πρέπει κατά την επικοινωνία σας για την αγορά να δήλωσετε τις προθέσεις σας για αγορά άδειας με 15 ήμερες εγγύηση επιστροφής χρημάτων του Κώδικα Καταναλωτών, κατά δέσμευση να εγγύηθητε για την ορθή λειτουργιά του προγράμματος επώνυμα στην σελίδα της APOTAMIEFSI.INFO.
 • Θα πρέπει να παρέχετε, κατόπιν αιτήματος, οποιαδήποτε λογική απόδειξη των συναλλαγών με απώλεια χρησιμοποιώντας το Gunbot με τις προεπιλεγμένες τιμές που περιγράφονται στις “Οδηγίες χρίσης και Συμφωνητικό”, να περιλαμβάνονται εικόνες, αρχειοθετημενες σελίδες και τα αρχεία καταγραφής του bot και του συστήματος.
 • Κάθε παράβαση των Όρων Χρύσης της Υπηρεσίας και των όρων που αναφέρονται σε αυτή την ενότητα 3α, θα ακυρώσει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων και τελική άδεια Gunbot θα εκδοθεί για λογαριασμό σας και όλα τα χρήματά σας που φυλάσσονται στην μεσεγγύηση θα ελευθερωθούν.
 • Εσείς και η υπηρεσία μεταβιβάσεων (escrow service), που θα παρέχεται, θα πρέπει να επιβεβαιώσει τη συμφωνία αυτή με την αγορά της άδειας Gunbot και με την άδεια 15 ημερών επιστροφής χρημάτων, κρατώντας τα κεφάλαια υπό μεσεγγύηση.
 • Αν, για οποιονδήποτε λόγο, εσείς ή υπηρεσία μεταβιβάσεων σας δεν είναι σε θέση να παρέχουν τις προαναφερθείσες αποδείξεις καλής χρήση των ρυθμίσεων του Gunbot, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων θα ακυρωθεί και τελική άδεια Gunbot θα εκδοθεί για λογαριασμό σας και όλα τα χρήματά σας που φυλάσσονται στην μεσεγγύηση θα ελευθερωθούν.
 • Αν εσείς ή υπηρεσία μεταβιβάσεων σας, αποτύχει να ελευθερώσει τα κεφάλαια κατά τη λήξη της άδειας των 15 ημερών ή παραβίαση αυτών των Όρων της Υπηρεσίας, εσείς και η υπηρεσία μεταβιβάσεων σας θα υπαχθείτε σε μια ανοικτή κατηγορία απάτης και αν η εκπρόθεσμη ισορροπία παραμένει, θα προχωρήσουμε στην επιβολή του νόμου.

 

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

 • Εφ’ορου ζωής ΔΩΡΕΑΝ τεχνική υποστήριξη
 • Εφ’ορου ζωής ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμίσεις και προσαρμογές
 • Πρόσκληση στο Chat Room της ομάδας (1000+ μέλη)  ώστε να συζητάτε και να ενημερώνεστε άμεσα για τα δρώμενα των alt coins.
 • Ανοιχτη Ελληνικη Ομαδα Gunbot : Telegram

Ελάτε να μιλήσετε μαζί μας και να λύσετε τις απορίες σας.

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. […] αυτό να συμβαίνει;», μπορεί να ρωτήσετε. «Δεν θέλουν να κερδίσουν χρήματα;». Το μοντέλο μάρκετινγκ θυγατρικών προσελκύει […]

 2. […] 19, July 2017: Bitcoin tradingis an innovative mode of passive income. It is important from the economic and traditional scientific point of view. It refers to an extra trading activity between two or more parties. It is a transactional activity or the agreement of the parties for exchanging cash equivalent, goods and services. It provides income to the persons who invest in it. This equivalent cash is known as altcoin. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here