Οι Φθηνότερες Ασφάλειες οχήματος και Επιστροφή Χρημάτων

0
1967

Εσείς θα ασφαλίσετε άλλου το όχημα σας?

Οι ασφάλειες αυτοκίνητου ή μηχανής είναι κάτι που όλοι ειμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε. Σας έχει, ομως, επιστρέψει πότε κάτι η ασφάλεια σας ?

Η APOTAMIEFSI σε συνεργασία με το InsuranceMarket σας επιστρέφει έως και 12ευρώ σε BITCOIN σε κάθε ασφάλεια που αγοράζεται online ή τηλεφωνικά!

Ως έναυσμα για να ασχοληθούν και να μάθουν οι Έλληνες τον κόσμο των Bitcoin ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν μια σεβαστεί επιστροφή απο κάτι που δεν θα έλεγε κάνεις ότι είναι ευχαριστώ να πληρώνει.

Οδηγίες

  1. Πατάμε στο Link του InsuranceMarket, συμπληρώνουμε τα απαραίτητα στοιχειά και στην συνεχεία ολοκληρώνουμε την αγορά τις ασφάλειας μας. (Το Link έχει 30 ήμερες διάρκεια.)
  2. Δημιουργούμε ένα Wallet στο Coinbase*
  3. Στέλνουμε email με θέμα INSURANCE απο το μενού στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, που να περιλαμβάνει των κωδικό παραγγελιάς, το ονοματεπωνυμο σας και το Wallet Address σας απο το coinbase,.

Αναλυτικά οι Επιστροφές

– 12 ευρώ / αγορά 12μηνης ασφάλειας αυτοκινήτου
– 8 ευρώ / αγορά 6μηνης ασφάλειας αυτοκινήτου
– 5 ευρώ / αγορά ασφάλειας μηχανής

Λίγα λογία για το InsuranceMarket

Το insurancemarket.gr είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και στο οποίο ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισής του 100% online!

Ο καταναλωτής μπορεί πλέον να κάνει εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων μας.

Έχουμε βραβευτεί ως η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά (e-market place) (2013), καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες (2014), καλύτερη ψηφιακή στρατηγική και καλύτερες b2b υπηρεσίες (2015) από τα evolution awards και είμαστε μέλη του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Μέσω της  καινοτομίας και των πρωτοποριακών υπηρεσιών μας, έχουμε εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη online ασφαλιστική αγορά, το μοναδικό brand στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 2011-2014,  άνω του 130%.

Όροι και προϋποθέσεις

-Δεν θα δοθεί επιστροφή σε οποίον δεν έχει ολοκλήρωση την διαδικασία αγοράς μέσα απο το link σε αυτήν εδώ την σελίδα.

-Δεν θα δοθεί επιστροφή σε οποίον δεν έχει κάνει εγγραφή για wallet μέσο του link, σε αυτήν εδώ την σελίδα, στο Coinbase

-Τα Link είναι όλα Affiliate.

*Όταν κάνετε συνολικά 100ευρώ συναλλαγές (χωρίς αυτό να σημαίνει έξοδα) τότε η Coinbase θα σας δώσει 10 ευρώ δώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here