Από αύριο οι οριστικές αιτήσεις των νησιωτών στο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

0
360

Αφορά τους ενδιαφερόμενους σε Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Ιονίους Νήσους και Κρήτη

Ενεργοποιείται και πάλι από αύριο Δευτέρα 30 Απριλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» για την υποβολή οριστικών αιτήσεων των δικαιούχων στις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων και Κρήτης, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή, μέχρι να καλυφθεί το σύνολο των προς διάθεση πόρων.

Οι αιτήσεις που εμφανίζονται ως «κλειδωμένες» στο σύστημα, θα πρέπει πρώτα να ανακληθούν, καθώς δεν επιτρέπεται η ύπαρξη ταυτόχρονα περισσότερων της μίας αίτησης για το ίδιο ΑΦΜ και να επανυποβληθούν. Το ίχνος και το ιστορικό υποβολής αίτησης που ανακαλείται, παραμένει στο σύστημα, οπότε δεν τίθεται θέμα απόρριψης της αίτησης ως εκπρόθεσμης.

Για την διευκόλυνση των πολιτών που έχουν εγγραφεί, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης, έχει δημιουργηθεί Γραμμή Υποστήριξης του προγράμματος, στην οποία θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους τηλεφωνικώς στα 213-1513780, 213-1513781 ή γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Η Γραμμή θα λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 το πρωί έως τις 04:00 το απόγευμα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here