Στη Σαγκάη με στόχο τον κινεζικό τουρισμό η Κουντουρά

0
279

Το «Hellas House» θα προβάλει ενεργά τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα προϊόντα και τον τουρισμό της χώρας μας

Τη σημαντικότερη διεθνή τουριστική έκθεση για τον εξερχόμενο κινεζικό τουρισμό ITB China που διοργανώνεται στη Σαγκάη (16-18/05) με τη συμμετοχή εκθετών από 70 χώρες και όπου η Ελλάδα έχει φέτος ενισχυμένη και δυναμική παρουσία με τη συμμετοχή του ΕΟΤ, εγκαινίασε ως επίτιμη προσκεκλημένη η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η υπουργός στο περιθώριο της έκθεσης παραχώρησε συνέντευξη στο διεθνές κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο CGTN, όπου αναφέρθηκε συνολικά στον κεντρικό σχεδιασμό του υπουργείου για το δυναμικό άνοιγμα της κινεζικής αγοράς, από την οποία καταγράφηκε διψήφια αύξηση επισκεπτών 35% την περασμένη χρονιά και αναμένεται νέα αύξηση το 2018 άνω του 50%.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Σαγκάη, η κ. Κουντουρά εγκαινίασε το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο «Hellas House» σε μία πετυχημένη εκδήλωση με πλήθος κόσμου και παρουσία του Αντιδημάρχου αρμόδιου για τα θέματα τουρισμού της πόλης Weng Huahian και τη Γενική Γραμματέα του Γραφείου Τουρισμού της Σαγκάης Cheng Meihong. Το «Hellas House» θα προβάλει ενεργά τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα προϊόντα και τον τουρισμό της Ελλάδας στο κέντρο της κινεζικής μεγαλούπολης. Την εκδήλωση κάλυψαν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Σαγκάης με συνεντεύξεις τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here