Το Affiliate μοντέλο μάρκετινγκ- 3 λόγοι που οι άνθρωποι αποτυγχάνουν στις πωλήσεις μέσω Διαδικτύου

0
642
Το Affiliate μοντέλο μάρκετινγκ- 3 λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αποτυγχάνουν στις πωλήσεις επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου

Το μοντέλο μάρκετινγκ θυγατρικών(Affiliate) ήταν η επιλογή χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, όμως, πολλοί έχουν αποτύχει! Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα κερδίσουν ποτέ πραγματικά χρήματα στις πωλήσεις των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου. Κανείς δεν σκοπεύει να αποτύχει. Τόσοι πολλοί που αποτυγχάνουν θα πετύχαιναν εάν έκαναν τις σωστές επιλογές. Δυστυχώς, πάρα πολλοί άνθρωποι κάνουν κακές επιλογές και είναι η αιτία της δικής τους αποτυχίας. Εδώ θα εξετάσω τρεις ισχυρούς λόγους γιατί τόσοι πολλοί αποτυγχάνουν τόσο πολύ.

Το Affiliate μοντέλο μάρκετινγκ- 3 λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αποτυγχάνουν στις πωλήσεις επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου1. Ένας τεράστιος λόγος που αποτυγχάνουν

Ένας τεράστιος λόγος για την αποτυχία είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν αναζητούν πραγματικά να βγάλουν λεφτά! “Πώς μπορεί αυτό να συμβαίνει;”, μπορεί να ρωτήσετε. “Δεν θέλουν να κερδίσουν χρήματα;”. Το μοντέλο μάρκετινγκ θυγατρικών προσελκύει πολλούς, πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουν πραγματικά να κερδίσουν χρήματα. Θέλουν να έχουν χρήματα. Υπάρχει μια διαφορά, όπως θα δούμε.

Πάρα πολλοί από εμάς θέλουμε τα αποτελέσματα που φέρνουν τα χρήματα χωρίς την ταλαιπωρία της απόκτησής τους. Και έτσι θέτουμε ανοιχτά στην εκμετάλλευση τον εαυτό μας σε κάθε ηλεκτρονικό απατεώνα εκεί έξω που λέει ότι μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε εκατομμυριούχοι με ελάχιστες επενδύσεις και χωρίς δουλειά. Το μοντέλο μάρκετινγκ θυγατρικών αποδίδει αξία στον πελάτη και σε μας και δεν αφορά την εκμετάλλευση κανενός.

2. Ο δεύτερος λόγος που αποτυγχάνουν οι άνθρωποι

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι χρειάζεται για να πετύχουν online. Μπορεί να έχουν επιτύχει σε πολλά πράγματα στη ζωή: στη σταδιοδρομία τους, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ή στην αύξηση των οικογενειών. Αλλά λίγοι από εμάς ξέρουν να κερδίζουν χρήματα online. Η απόκτηση πραγματικών χρημάτων σε απευθείας σύνδεση απαιτεί δεξιότητες που είναι νέες στη συντριπτική πλειοψηφία. Το Διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι πολύ καινούργιο και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται το πώς γίνονται τα χρήματα σε αυτό το νέο μέσο.

Το Affiliate μοντέλο μάρκετινγκ- 3 λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αποτυγχάνουν στις πωλήσεις επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου3. Αλλά ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ λόγος που αποτυγχάνουν οι άνθρωποι είναι …

Νομίζουν ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό, τι πραγματικά είναι! Φαντάζονται ότι κερδίζοντας χρήματα στο διαδίκτυο απαιτεί τεχνικές δεξιότητες. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν μόνο τις βασικές τεχνολογικές δεξιότητες και θριαμβεύουν στις πωλήσεις των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου.

Πώς το κάνουν; Συγκεντρώνονται σε αυτά που είναι καλά και αφήνουν τα υπόλοιπα σε άλλους. Δεν είναι καλοί στο web building, στο SEO, στη διαχείριση domains, ή σε οποιοδήποτε από αυτά τα θαμπά πράγματα. Είναι καλοί σε ένα πράγμα: ανακαλύπτουν τι θέλουν οι άνθρωποι, και στη συνέχεια το δίνουν σε αυτούς. Ακούγεται κάτι οικείο, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι το κλειδί πίσω από κάθε ιστορία επιχειρηματικής επιτυχίας: παρέχοντας ό, τι θέλουν οι άνθρωποι. Η ικανοποίηση αυτής της επιθυμίας μπορεί να περιλαμβάνει την εμπορία ενός προϊόντος ή τη δημιουργία κάτι φρέσκου ​​για την κάλυψη της ζήτησης. Πολλοί έμποροι έχουν μάθει να κάνουν και τα δύο. Μπορείτε επίσης.

Θέλετε πραγματικά να πετύχετε στο μοντέλο μάρκετινγκ θυγατρικών(Affiliate); Τότε βρείτε τα πράγματα που οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι. Γίνεται καλοί στην εύρεση προϊόντων για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Στη συνέχεια, μάθετε να … προωθείτε! Η προώθηση είναι στο επίκεντρο των πωλήσεων των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου. Μπορείτε να έχετε όλα τα χρήματα που θέλετε αν είστε πρόθυμοι να το κερδίσετε, ανακαλύπτοντας τι θέλουν οι άνθρωποι, και στη συνέχεια … απλά δώστε το τους.