Η Asus παρουσιάζει Motherboard Προσαρμοσμένη για Cryptocurrency Mining

0
335

Το high-end εμπορικό σήμα της Asus’ Republic of Gamers έχει εισαγάγει μια νέα μητρική την “B250 Mining Expert motherboard” που έχει σχεδιαστεί ειδικά για mining. Ωστόσο, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος και η τιμή δεν έχουν ανακοινωθεί.
Σε ανακοινωση στο Twitter υποστήριξε ότι η μητρική θα διαθέτει 3x 24-pin power connectors και υποστηρίζει έως και 16 κάρτες γραφικών (GPU).

Asus-Gets-Hacked-By-The-Waledac-RootxFlood.jpg

Χαρακτηριστικά της μητρικής

Το νέο μοντέλο της μητρικής διαθέτει συνολικά 19 υποδοχές επέκτασης PCI-Express, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από τις 12, οκτώ ή έξι υποδοχές των ανταγωνιστών της. Αυτοί που κάνουν mining νομισμάτων χρειάζονται πολλή υπολογιστική ισχύ για να λύσει “γρίφους εξόρυξης”, οπότε χρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότερες κάρτες γραφικών στους υπολογιστές τους.
Οι 19 υποδοχές επέκτασης (PCI-Express) της μητρικής χωρίζονται σε τρεις ομάδες, οι οποίες θα επιτρέπουν στον υπολογιστή να συνδεθεί με τρεις μονάδες τροφοδοσίας (PSU) ταυτόχρονα προσφέροντας σταθερότητα στην μονάδα εξόρυξης.

asus-b250-mining-expert-motherboard_7.png

Η βιομηχανία παραγωγής υπολογιστών δίνει έμφασή στην εξόρυξη cryptocurrency
Η νέα μητρική της Asus αντανακλά την επιθυμία από κορυφαίους κατασκευαστές hardware να αναπτύξουν προϊόντα που πληρούν τις απαιτήσεις των miner. Kατασκευαστές GPU, όπως η Nvidia και η AMD επικεντρώνονται σε προϊόντα που σχετίζονται με το mining.
Σύμφωνα με τον CEO της Nvidia Jen-Hsun Huang, η αγορά cryptocurrency θα μπορούσε να είναι ενας μακροπρόθεσμος οδηγός εσόδων για τη βιομηχανία υλικού.

«Cryptocurrencies και το Blockchain είναι εδώ για να μείνουν.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here