Το Bitcoin αυξάνεται εν μέσω της κρίσης της Ελλάδας!

2
871

Όλοι έχουμε ακούσει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Αυτά έχουν οδηγήσει σε απότομη πτώση και αποδυνάμωση του νομίσματος Ευρώ που χρησιμοποιείται στη Ζώνη του Ευρώ. Τα προβλήματα της Ελλάδας ξεκίνησαν με τη μικρή οικονομία των 11 εκατομμυρίων ανθρώπων που δαπανούν πέρα ​​από αυτά που έχουν καθώς και με προβλήματα φοροδιαφυγής. Τα τρέχοντα προβλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί με χρέος 1,4 δισ. Ευρώ λόγω του ΔΝΤ χθες.

Μέσα από την αναταραχή, οι ευρωπαίοι επενδυτές έχουν στοχεύσει τα εμπορεύματα και άλλες κινητές αξίες για να βάλουν τα χρήματά τους. Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι το Bitcoin. Το κρυπτογραφικό νόμισμα είδε μια αύξηση στα 300% περίπου στην Ευρώπη κατά τις τελευταίες 48 ώρες μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την Fox Business. Η αξία των bitcoins αυξήθηκε επίσης κατά 10% από την Παρασκευή, όταν προέκυψε η πιθανότητα ύπαρξης της πιθανότητας αδυναμίας πληρωμής του δανείου από την Ελλάδα. Ένα bitcoin εκτιμάται σήμερα στα 2266,24 δολάρια.

Το Bitcoin προέκυψε ως εναλλακτικό νόμισμα

Υποδεικνύει την ανάγκη να έχεις ένα νόμισμα κατά τη διάρκεια της οικονομικής αναταραχής.  Ενώ Bitcoin μπορεί να έχει αυξηθεί όπως και άλλα νομίσματα fiat, χρυσού, πετρελαίου και ακόμη και αργύρου, αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη στο εναλλακτικό νόμισμα. Ακόμα, πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα ή στην ευρωζώνη γνωρίζουν πολύ καλά το νόμισμα.

Ξεκινώντας από το 2009, το Bitcoin προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράσουν εικονικό νόμισμα μέσω του συστήματος και να το πουλήσουν ξανά σε οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο που το δέχεται. Ενώ αυτό ουσιαστικά δεν διαφέρει από την αγορά και πώληση με οποιοδήποτε εθνικό νόμισμα, το Bitcoin επιχειρεί να λειτουργήσει ως σύγχρονο νόμισμα για τον ψηφιακό κόσμο και ένα πραγματικό μέσο μεταξύ όλων των πωλητών στον κόσμο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here