Η Coinbase προσφέρει συναλλαγές μηδενικού τέλους εκτός block chain

0
855
Η Coinbase προσφέρει συναλλαγές μηδενικού τέλους εκτός block chain

Coinbase – το πορτοφόλι bitcoin και ο επεξεργαστής πληρωμής και ανταλλαγής

Ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την επεξεργασία μικρο-συναλλαγών εκτός block chain. Αυτές οι συναλλαγές θα είναι δωρεάν για τους χρήστες της Coinbase. Mόλις ο χρήστης έχει συσσωρεύσει 0,01 BTC, μπορεί να αποσύρει τα χρήματα, τα οποία στη συνέχεια υφίστανται τις κανονικές χρεώσεις block chain.

Η Coinbase προσφέρει συναλλαγές μηδενικού τέλους εκτός block chainΟι νέες μικροσυναλλαγές αντιμετωπίζονται εσωτερικά στην Coinbase και είναι άμεσες. Για παράδειγμα, μπορείτε ακόμη να στείλετε μια μονάδα τόσο μικρή όσο ένα Satoshi (0.00000001 BTC).

Αυτό θα είναι χρήσιμο χαρακτηριστικό για τους χρήστες της Coinbase επειδή, ενώ οι αμοιβές των miners είναι σχετικά χαμηλές για τις περισσότερες συναλλαγές, γίνονται σημαντικές με πολύ μικρές συναλλαγές. Επομένως, στην περίπτωση της σκόνης bitcoin, οι συναλλαγές είναι αναλογικά υψηλές. Πράγματι, ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες Bitcoin μπορούν να αποφύγουν τις φορολογίες αποκλείουν την αποστολή μικροσυναλλαγών με το όριο 0,01 BTC.

Ο οικονομολόγος και επενδυτής, Tuur Demeester, είπε:

«Με τον ίδιο τρόπο που ο χρήστης του Διαδικτύου σπάνια πρέπει να πληρώσει για το κόστος του εύρους ζώνης που βιώνει στις αγαπημένες του ιστοσελίδες. Oι χρήστες bitcoin μπορούν να προσφέρουν δωρεάν συναλλαγές στις αγαπημένες εμπορικές πλατφόρμες τους και την ευκαιρία να αξιοποιήσουν και τις μη δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρονται.Αυτή  η στρατηγική που βλέπω να αναπτύσσει η Coinbase, νομίζω ότι μας δείχνει το δρόμο για το μέλλον του bitcoin, στο οποίο διευκολύνονται μικρές ή και μεγαλύτερες συναλλαγές. Η τελική εκκαθάριση των συναλλαγών, κρυπτογραφικά ασφαλής και δημόσια επαληθεύσιμη, φυσικά θα γίνεται πάντα από τους miners “.

Η Coinbase προσφέρει συναλλαγές μηδενικού τέλους εκτός block chainΟ επιχειρηματίας του Bitcoin Darragh Browne εξήρε την Coinbase για την ανάπτυξη της νέας μονάδας επεξεργασίας: “Η Coinbase συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο των πληρωμών, καθώς είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που πραγματικά επιτρέπουν τις μικροπληρωμές στο διαδίκτυο. Η ιδέα της συγκέντρωσης πολλών μικροπληρωμών σε μια μεγαλύτερη συναλλαγή (0,01 BTC) έχει εξερευνηθεί εδώ και αρκετό καιρό και είναι φανταστικό να βλέπουμε το Coinbase να φέρνει αυτό το χαρακτηριστικό στους τελικούς χρήστες! ”

Επί του παρόντος, το Coinbase διατίθεται μόνο σε Αμερικανούς πελάτες.Έχετε σπασμένα νέα ή μια συμβουλή ιστορίας για να στείλετε στους δημοσιογράφους μας; Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ