Η Crytek σε συνεργασία με το Crycash για να δημιουργήσει ένα Cryptocurrency για Gamers

1
4249

Το Crycash είναι ένα νέο cryptocurrency που έχει σχεδιαστεί έχοντας τους gamers στο επίκεντρο. Πίσω από αυτό το καινούριο νόμισμα βρίσκεται η Crytek, η οποία ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει το Crycash στο παιγνίδι shooter Warface. Επίσης, η Crytek αναπτύσσει ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, Hunt: Showdown.

Το δελτίο τύπου της Crytek περιγράφει το Crycash ως “ένα ανεξάρτητο αποκεντρωμένο οικοσύστημα προϊόντων για gamers τροφοδοτούμενο από ενα ολοκαινουριο, επικεντρωμένο στο παιχνίδι νόμισμα”. Αυτό το οικοσύστημα αποτελείται από τέσσερα συστατικά που τροφοδοτούνται από το ίδιο το νόμισμα (CRC). Η εφαρμογή Plink είναι η ραχοκοκαλιά για όλα αυτά, εξυπηρετώντας ως κοινωνικό δίκτυο, υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων και συνομιλίας, διαχειριστή εργασιών και πορτοφόλι CRC.

Όταν κάποια νομίσματα μπορούν να αποκτηθούν μέσω του mining – έχοντας εργαστεί o υπολογιστή και επιλύσει συγκεκριμένα προβλήματα σε αντάλλαγμα με cryptocurrencies – το CRC μπορεί να κερδηθεί κάνοντας Quests εντός του παιχνιδιού. Αυτά τα καθήκοντα θα ανατεθούν στους παίκτες από τους προγραμματιστές μέσω του Plink, και μόλις ολοκληρωνονται θα ανταμείβονται σε CRC.

Το Whitepaper του Crycash προσφέρει ένα παράδειγμα χρησιμοποιώντας το Warface, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ενσωματώσει το Crycash στις αρχές του επόμενου έτους. “Το Warface Turkey δίνει ένα στόχο σε έναν παίκτη μεσο της πλατφόρμα διαφήμισης, η οποία θα είναι διαθέσιμη για τον gamer μέσω του Plink .. Παράδειγμα: Εγγραφείτε στο Warface και σκοτώστε 100 εχθρούς με headshot και προσθέστε 5 φίλους. ο χρήστης θα λάβει 5 CRC. ”

Η Crycash ελπίζει να προσθέσει και άλλους τρίτους προγραμματιστές κατά τη διάρκεια του 2018.

Πόσο αξίζει το CRC λοιπόν; Όπως αναφέρουν τα Gamesindustry, το CRC θα ειναι διαθεσιμα αρχικά από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου για .001 Ethereum ανά CRC. Το Ethereum κοστιζει αυτήν τη στιγμή κατα μέσο όρο $ 1100, κανοντας την αξία ενός CRC λιγο πανω απο 1,1 δολάρια. Ωστόσο, η τιμή αυτή ισχύει μόνο για την αρχική προσφορά, η οποία περιλαμβάνει επίσης πρόωρα μπόνους αγοραστών.

Το Crycash περιλαμβάνει επίσης μια αγορά, ένα marketplace, όπου το CRC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά ή πώληση αντικείμενων για ή απο εντός παιχνιδιού.

Υπάρχουν επίσης σχέδια για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας στοιχημάτων για esports, με βάση το CRC, μέχρι τα τέλη του 2018. Τα prize pools για τα τουρνουά θα υπόκεινται σε φόρο τέσσερα τοις εκατό.

Τέλος, το Crycash περιλαμβάνει μια διαφημιστική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους προγραμματιστές να στοχεύουν συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία. Ο creative director του Warface Michael Khaimzon εξήγησε τα υποτιθέμενα οφέλη αυτού του συστήματος σε ένα βίντεο ανακοίνωσης.

Όπως ο ρόλος και το ποσοστό συμμετοχής της Crytek στο νόμισμα, οι ιδιαιτερότητες και τα πιθανά πλεονεκτήματα του Crycash εξακολουθούν να είναι ασαφείς, καθώς και το μέλλον των cryptocurrency στα παιχνίδια. Μόλις χθες η Valve απέσυρε το Bitcoin ως επιλογή πληρωμής, αναφέροντας την ασταθή τιμή του και τα ασταθή processing fees.

Το Crycash θα μπορούσε να αποφύγει τα υψηλά processing fees, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα. Οι τιμή του Bitcoin αυξήθηκε από λιγότερο από 1.000 δολάρια στις αρχές του 2017 σε τιμές που σήμερα υπερβαίνουν τα 16.000 δολάρια, οπως και το Ethereum ξεκίνησε το έτος με λιγότερο από $ 10 και τώρα κοστίζει πάνω απο 1000 δολάρια.

Crycash.io

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here