Entropia Universe : Μια καλύτερη δεύτερη ζωή – Second life ;

0
1157
Entropia Universe : Μια καλύτερη δεύτερη ζωή - Second life ;

Μέχρι σήμερα υπάρχουν δύο κύριοι διαδικτυακοί χώροι. Το World of Warcraft ήταν μια απαράμιλλη επιτυχία, φέρνοντας το Dungeon and Dragons στυλ φαντασίας στυλ σε ένα ακροατήριο που ξεπερνούσε τα 8 εκατομμύρια. Στο αντίθετο τέλος είναι η Second Life με την αγκαλιά του καπιταλισμού και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Τι συμβαίνει εάν συνδυάσατε και τα δύο;

Entropia Universe : Μια καλύτερη δεύτερη ζωή - Second life ;

Μπαίνοντας στο Entropia Universe.

Σε ένα μελλοντικό Sci-Fi, οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των αποίκων που πρέπει να αναπτύξουν τον άπειρο πλανήτη της Καλυψώ. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε διάφορα διαφορετικά πεδία. Οι παίκτες που προτιμούν μια εμπειρία World of Warcraft στυλ μπορούν να αναλάβουν αναζητήσεις και να συμμετάσχουν σε ομάδες για να κυνηγήσουν και να πολεμήσουν τέρατα. Η εξόρυξη είναι μια επιλογή για όσους δεν τους αρέσει να στρέφουν ένα σπαθί. Προχωρώντας προς την κατεύθυνση μιας δεύτερης εμπειρίας δεύτερης ζωής, οι παίκτες είναι σε θέση να κατέχουν και να τρέχουν καταστήματα, να κατασκευάζουν αγαθά, να αγοράζουν και να κατασκευάζουν αγαθά και υπηρεσίες.

Η προσθήκη που κάνει το Entropia Universe άμεσο ανταγωνιστή στη Second Life είναι το χρήμα. Όπως το Second Life, το νόμισμα στο κόσμο στο Entropia Universe μπορεί να μετατραπεί σε δολάρια ΗΠΑ. Σε αντίθεση με το δολάριο Linden που συνεχίζει να μειώνεται σε αξία, το Entropia Universe PED μπορεί να διαπραγματεύεται με σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία 10 PED σε $ 1 USD.

Οι παίκτες είναι σε θέση να αγοράσουν τα PED για να χρησιμοποιήσουν στον κόσμο ή να μεταφέρουν τα PED που έγιναν στον κόσμο, έξω.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα για το Entropia Universe απ ‘ό, τι η δυνατότητα μεταφοράς μετρητών μέσα και έξω. Μια κάρτα μετρητών ATM με MasterCard είναι διαθέσιμη σε παίκτες που επιτρέπουν την άμεση απόσυρση των κεφαλαίων που κερδίζονται στον κόσμο. Η τράπεζα λαμβάνεται επίσης σοβαρά υπόψη, σε αντίθεση με την ανεξέλεγκτη άγρια ​​δύση της Second Life με τα διάφορα προγράμματα ponzi του κόσμου.

Entropia Universe : Μια καλύτερη δεύτερη ζωή - Second life ;

Όλα ακούγονται εξαιρετικά στο χαρτί, αλλά πώς παίζεται πραγματικά;

Η εγγραφή είναι δωρεάν, αν και τα προσωπικά στοιχεία δεν είναι προαιρετικά. Ενώ θα μπορούσατε να εισάγετε ψευδείς πληροφορίες, το Entropia Universe θέλει να μάθει ποιος είσαι.

Αν η Entropia Universe έπρεπε να κριθεί μόνη της για τις διαδικασίες εγκατάστασης, θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι από τους περισσότερους από 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Είναι απαίσιο. Ο υπολογιστής-πελάτης μόνο για Windows είναι μεγαλύτερος από 1GB και μπορεί να ληφθεί μόνο από τον ίδιο διακομιστή χρησιμοποιώντας FTP. Αν φτάσετε τελικά να συνδεθείτε με το διακομιστή που χρειάστηκαν αρκετές ώρες, τότε θα πρέπει να περιμένετε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για τη λήψη.

Η είσοδος είναι απλή, αν και οι ρυθμίσεις θα πρέπει να παρακολουθούνται. Είχα τακτικά προβλήματα που μένουν συνδεδεμένα μέχρι να πέσω από τις ρυθμίσεις ταχύτητας στο internet σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την πραγματική ταχύτητα του Internet μου.

Οι χρήστες / παίκτες πρέπει να εγκαταστήσουν ένα avatar με μια απίστευτη σειρά επιλογών. Το Entropia Universe ισχυρίζεται ότι έχει τα καλύτερα avatars στην επιχείρηση και είναι μια δίκαιη αξίωση. Πολύ καλύτερο από το Second Life με περισσότερες επιλογές προσαρμογής από ό, τι πιθανότατα θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Ο κόσμος είναι καλός. Δεν θα το έλεγα εξαιρετικό, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από τη Second Life. Η μετακίνηση είναι αρκετά εύκολη, και μόλις μαθαίνουν οι χρήστες τις περικοπές και τις επιλογές του ποντικιού, είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον να χρησιμοποιήσεις.

Πήρα μια περιήγηση στο νησί Calypso και τηλεμεταφέρθηκα σε διάφορες άλλες τοποθεσίες. Οι περιοχές που δεν δημιουργούν οι χρήστες φαίνονται επαγγελματικές, αλλά με κάποιους τρόπους, σε σύγκριση με το Second Life, δείχνει λίγο βαρετό. Το Second Life θα πρέπει να είναι 99% άσχημο, αλλά είναι το πρώτιστο πάθος των κτιρίων που δημιουργούν οι χρήστες και τα δίνουν έφεση.

Entropia Universe : Μια καλύτερη δεύτερη ζωή - Second life ;

Ο κινητήρας γραφικών πίσω από το Entropia Universe.

Ακόμα και με σχετικά χαμηλές ρυθμίσεις, η εμπειρία ήταν απρόσκοπτη και παρά τις εισόδους σε περιοχές με μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων υπήρχαν προβλήματα μηδενικής καθυστέρησης, ένα σταθερό αρνητικό στην Second Life.

Είναι το Entropia Universe μια καλύτερη δεύτερη ζωή;

Εξαρτάται από αυτό που σας αρέσει. Με ποσοστό κράτησης 16% για το Second Life μεταξύ χρηστών των ΗΠΑ, είναι σαφές ότι πολλοί δεν απολαμβάνουν αυτό που προσφέρει η Second Life, παρά τη διαφημιστική εκστρατεία. Μια κριτική που ακούω τακτικά για τη Second Life είναι ότι είναι άσκοπη. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι έτσι δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά να κάνει εκτός από την απόλαυση του εικονικού σεξ και να παίξει Tringo.

Το Entropia Universe προσφέρει το καλύτερο από τους εικονικούς κόσμους του Second Life και του World of Warcraft. Η δημιουργικότητα και ο καπιταλισμός της Second Life μπορούν να βιώσουν μαζί με το στερεό παιχνίδι και τα αξιοπρεπή γραφικά. Εάν μπορούν να διορθώσουν τα προβλήματα με τη λήψη του προγράμματος-πελάτη (υπαινιγμός: bittorrent) και δεν σας πειράζει να κατεβάσετε ένα αρχείο 1gb αξίζει σίγουρα μια ματιά. Εάν οικοδομήσουμε μέλη, έτσι ώστε η κοινωνική πλευρά να γίνει ισχυρότερη, θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε μια καλύτερη Δεύτερη Ζωή και αυτή που θα απευθυνθεί σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here