Η επανάσταση στην εκπαίδευση: AltairVR

1
1245

Περίληψη Δυνατοτήτων

Δημιουργήσαμε μια παγκόσμια πλατφόρμα VR με στόχο την εξερεύνηση του κόσμου μας, με την ίδια την κοινότητα ως διαχειριστή μέσω της τεχνολογίας blockchain. Η πλατφόρμα μας επιτρέπει στα μέλη της κοινότητας να δημιουργήσουν και να μοιραστούν VR εφαρμογές ή όπως τις ονομάζει η εταιρία  “εμπειρίες”.

Το νόμισμα της πλατφόρμας είναι το ALT token και η πρόσβαση σε αυτήν είναι επιτρεπτή μόνο μέσω των ALT tokens , γεγονός που διεγείρει την ανάπτυξη της οικονομίας του όλου project. Εκτός του νομίσματος, θα υπάρχει σύστημα επιβραβεύσεις με πόντους (Reputation Points) αποδεικνύοντας έτσι τις επαγγελματικές δεξιότητες των συμμετεχόντων στο οικοσύστημα.

Η πλατφόρμα θα γίνει ένας παγκόσμιας κλίμακας προσομοιωτής ψηφιακής πραγματικότητας (VR) με στόχο την παγκόσμια εξερεύνηση σε όλες τις πτυχές.

Τα σχέδιά μας είναι να προσελκύσουμε όχι μόνο τους επαγγελματίες, αλλά όλους όσους επιθυμούν, καθιστώντας τη δημιουργία περιεχομένου στην πλατφόρμα VR του Altair μια παγκόσμια τεχνολογία.
Το franchise της εικονικής εκπαίδευσης θα συνεχίσει να λειτουργεί στην πλατφόρμα, αλλά πλέον θα ανοίξει τις πόρτες του σε παιδιά από όλες τις γωνιές του κόσμου.

Χρήση της πλατφόρμας

Μπορείτε να επισκεφτείτε την πλατφόρμα στην διεύθυνση platform.ALTairvr.io χρησιμοποιώντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας. Περαιτέρω, φτάνετε στη βάση – το κέντρο της πλατείας. Μπροστά σας, βλέπετε ένα μικρό σπίτι, στο πάγκακι μπροστά του κάθεται ένας χαρούμενος καθηγητής, ο οποίος μοιάζει με τον Αϊνστάιν. Σε μικρή απόσταση από σας υπάρχει μια μπάλα πάνω στην οποία βλέπετε την επιγραφή “Time Machine”.

Από την άλλη μεριά – μια λαμπερή πύλη με την επιγραφή “Teleport”.

Γύρω από την πλατεία βλέπετε διάφορες ζώνες, ανάλογα με τα θέματα:
Πανεπιστήμιο – εδώ υπάρχουν εμπειρίες γύρω από διάφορες επιστήμες.
Ζωολογικός κήπος – εμπειρίες που σχετίζονται με τον κόσμο των ζώων.
Δάσος – εμπειρίες στον κόσμο των φυτών, κλπ.

Πηγαίνετε, λοιπόν, στον Καθηγητή και αρχίζει μια συζήτηση μαζί σας:

Τι θα ήθελες να δεις ή να μάθεις σήμερα;

Μπορείτε να απαντήσετε είτε με την φωνή σας ή να επιλέξετε από το μενού που εμφανίζεται. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα, και ο καθηγητής θα σας προτείνει τι να επισκεφθείτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε περιήγηση στα αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο, μέσα σε μια κάψουλα, συνοδευόμενη από μια ενδιαφέρουσα ιστορία για τις δυνατότητες του εικονικού κόσμου.

Πετάτε πάνω από την αρχική βάση και σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε να πάτε, πετάξτε κατά μήκος του άξονα του χρόνου,και πάρτε μια εικόνα για τον κόσμο ως σύνολο.
Από την άλλη θα μπορούσατε απλός να απολαύσετε ένα περίπατο σε όποια γειτονία ή τοπίο εσείς θέλετε.

Σε κάθε μία από τις περιηγήσεις σας στις εμπειρίες,να περιμένετε συνοδευτικά βίντεο και στο τέλος μια πλήρη οπτικοακουστική εμπειρία με δυνατότητες αλληλεπίδρασις με διάφορα αντικείμενα, στον χώρο.

Μαθετε περισσότερα για το Αltairvr στην σελιδα τους και αν ενδιαφέρεστε για την πρόταση επένδυσης της εταιρίας διαβάστε το WhitePaper ή το Invest Presentation

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here