Κάνοντας χρήματα ως οδηγός Uber!

0
4913
Κάνοντας χρήματα ως οδηγός Uber!

Uber: Ένα υποκατάστατο των Ταξί;

Στην ουσία, συμβαίνει να είναι μια εταιρία που βασίζεται στο διαδίiκτυο και συνδέει τους οδηγούς και τους αναβάτες με αμοιβαία χρήσιμες συμφωνίες ανταλλαγής οχημάτων. Αλλά διαφορετικά από έναν καλό αριθμό υπηρεσιών ταξί, η Uber αφήνει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους αυτοκίνητα και κυρίως να αποφασίζουν τα προσωπικά τους χρονοδιαγράμματα εργασίας.

Ωστόσο, οι πελάτες έχουν διαφορετική εμπειρία. Αντί να χρειάζεται να στέκεστε σε μια γωνιά λωρίδας καλώντας ένα ταξί, το πελατολόγιο κάνει χρήση της εφαρμογής Uber στα κινητά τηλέφωνα. Αφού ζήτησαν μια βόλτα, οι οδηγοί στη γειτονιά ειδοποιούνται έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν μια μεταφορά και να κάνουν μερικά μετρητά.

Οι απαιτήσεις για το πώς να γίνετε οδηγός δεν είναι περίπλοκες ή δυσνόητες. Ακολουθεί μια βασική περίληψη των απαιτήσεων του How to Drive for Uber, με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της οδήγησης.

Κάνοντας χρήματα ως οδηγός Uber!

Πώς να γίνετε οδηγός Uber

Τα βασικά πράγματα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο καθώς και ένα σχετικά καινούριο τετράθυρο όχημα. Το όχημά σας απαιτεί να είναι μοντέλο 2006 / νεότερο, αν και έχουν κάνει εξαιρέσεις για παλαιότερα πολυτελή οχήματα.

Η Uber άρχισε πρόσφατα μια διαδικασία για την εξέταση αυτοκινήτου, η οποία μπορεί να γίνει εύκολα και οικονομικά σε ένα γειτονικό κατάστημα αυτοκινήτων.

Τι κάνουν οι οδηγοί

Για σύγκριση, ας αρχίσουμε να εξετάζουμε τον τυπικό μισθό ενός οδηγού / οδηγού ταξί. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Στατιστικής Εργασίας, οι οδηγοί και οι οδηγοί ταξί κέρδισαν ετήσια έσοδα ύψους 22.840 δολαρίων το έτος 2013, δηλαδή μια ωριαία χρέωση των 10,98 δολαρίων.

Αντίθετα, οι οδηγοί Uber είναι πιθανό να κάνουν πολύ περισσότερα. Μια τελευταία συνέντευξη που είχαν στελέχη της με την Washington Post αποκαλύπτει ότι οι οδηγοί με το UberX στη Νέα Υόρκη μπορούν να κάνουν πάνω από 90.000 δολάρια ετησίως. Οι οδηγοί στο Σαν Φρανσίσκο έκαναν 74.191 δολάρια για 40 ώρες την εβδομάδα.

Κάνοντας χρήματα ως οδηγός Uber!Πόσο πληρώνει

Από την άλλη πλευρά, η Uber απέσυρε κάπως τις παραπάνω εκτιμήσεις και επί του παρόντος ισχυρίζεται ότι η κανονική αμοιβή για τους οδηγούς της στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι περίπου 25 $ / ώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here