Γιατί οι τράπεζες πρέπει να αρχίσουν να προσφέρουν πορτοφόλια κρυπτογράφησης!

0
1440

Με την πρόσφατη αύξηση της αξίας των κρυπτονομισμάτων, οι απλοί άνθρωποι και οι παραδοσιακές επιχειρήσεις επενδύσεων δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο χώρο. Το ανώτατο όριο της αγοράς αυξήθηκε από λιγότερο από 30 δισεκατομμύρια δολάρια το Μάρτιο του 2017 σε πάνω από 110 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο του 2017 και αυτό είναι μόνο η αρχή. Οι κρυπτοεπιχειρήσεις γίνονται γρήγορα μια νέα παγκόσμια αγορά περιουσιακών στοιχείων, παρόμοια με μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια και κυβερνητικά νομίσματα.

Γιατί οι τράπεζες πρέπει να αρχίσουν να προσφέρουν πορτοφόλια κρυπτογράφησης!

Ο άμεσος διακανονισμός της μεταφοράς νομισμάτων στις blockchains (όπως το Bitcoin και το Etherium) είναι ένα δίκοπο σπαθί.

Από τη μία πλευρά, είναι απίστευτα αποτελεσματική στην κίνηση χρημάτων. Από την άλλη, επιτρέπει στους κακούς παίκτες να μεταφέρουν τα κρυπτονομίσματα σας με την ίδια ταχύτητα. Και αν το λάθος πρόσωπο αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις μετοχές κρυπτογράφησης και μεταφέρει τα νομίσματα στο δικό του πορτοφόλι, δεν θα υπάρξει ανάκτηση.

Ως αποτέλεσμα, μεταξύ των νέων επενδυτών στο χώρο, υπάρχει μια ανησυχία σχετικά με την παροχή χρημάτων σε νέους, μη αποδεδειγμένους και μη ρυθμιζόμενους παρόχους πορτοφολιού σε ηλεκτρονική μορφή. Και αυτό ανοίγει μια ευκαιρία για τις παραδοσιακές τράπεζες. Τους εμπιστεύεστε ήδη με την εξοικονόμηση ζωής σας, έτσι θα τους εμπιστευτείτε πιθανότατα με τις κρυπτογραφικές σας συμμετοχές.

Γιατί οι τράπεζες πρέπει να αρχίσουν να προσφέρουν πορτοφόλια κρυπτογράφησης!

Θα χρειαζόταν μια τεράστια επένδυση για να μπορέσουν οι τράπεζες να κινηθούν σε αυτό το διάστημα. Αλλά εδώ είναι μερικοί λόγοι που πρέπει να λάβουν υπόψη:

Μπορούν να απευθύνουν ένα πραγματικό σημείο πόνου για τους πελάτες τους: Οι επενδυτές με κρυπτογράφηση ανησυχούν για την εμπιστοσύνη των οργανώσεων που ιδρύθηκαν πρόσφατα για να κρατήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Οι τράπεζες είναι αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις επειδή οι άνθρωποι τις εμπιστεύονται. Οι τράπεζες που εισέρχονται στο χώρο αυτό θα λύσουν ένα πραγματικό οικονομικό πρόβλημα για τους πελάτες τους και θα εμβαθύνουν και θα ενισχύσουν τη σχέση τους.

Θα παραμείνουν σχετικοί: Τα κρυπτοσυστήματα, όπως το Bitcoin, θα μπορούσαν να γίνουν πιο δημοφιλή από τα κυβερνητικά υποστηριζόμενα νομίσματα μία ημέρα. Ο μόνος τρόπος για μια τράπεζα να παραμείνει σχετική σε αυτό το μέλλον είναι να εξασφαλίσει τη σχέση της με τον κάτοχο κρυπτοαξιολόγησης σήμερα. Με το πέρασμα του χρόνου, νέοι παίκτες θα κερδίσουν αργά μια φήμη για ασφάλεια και θα αποτελέσουν απειλή για τα υπάρχοντα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τώρα είναι η στιγμή οι τράπεζες να εξασφαλίσουν αυτές τις σχέσεις, ενώ εξακολουθούν να έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι των υφιστάμενων και εισερχομένων παικτών.

Θα ξεκινήσουν να μαθαίνουν με τον εξής τρόπο:

Γιατί οι τράπεζες πρέπει να αρχίσουν να προσφέρουν πορτοφόλια κρυπτογράφησης!

Τα κρυπτοσυστήματα είναι εδώ για να μείνουν. Οι τράπεζες πρέπει να ξεκινήσουν να μαθαίνουν πώς λειτουργούν αυτές οι αγορές και να ανακαλύπτουν τα σωστά επιχειρηματικά μοντέλα για τις οργανώσεις τους πριν οι εταιρείες fintech τους καταστήσουν άσχετους. Ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εμπλακούν και να αναγκαστούν να αρχίσουν να μαθαίνουν.

Τι ακριβώς μπορούν να προσφέρουν οι τράπεζες σε αυτό το σύστημα; Οι απλοί άνθρωποι θέλουν απλά ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης από ένα αξιόπιστο όνομα; Θέλουν έναν λογαριασμό κρυπτογράφησης ή ένα λογαριασμό αποταμίευσης για να πληρώσουν για τις καθημερινές αγορές τους; Θα αντιμετωπίσουν τις κρυπτοσυχνότητες ως ένα μακροπρόθεσμο περιουσιακό στοιχείο παρόμοιο με το χρυσό; Κανείς δεν γνωρίζει τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά οι τράπεζες θα πλησιάσουν τις σωστές απαντήσεις, προσφέροντας μια λύση που τους επιτρέπει να παρακολουθούν τη συμπεριφορά των πελατών που κρατούν κρυπτοσυχνότητες.

Μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος των κανονισμών κρυπτοαναλογισμού:

Οι τράπεζες μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον των κρυπτοσυστημάτων, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στις κυβερνήσεις για τη ρύθμιση της βιομηχανίας. Ενώ η έλλειψη ρυθμίσεων στη βιομηχανία δημιουργεί ανησυχίες για τις τράπεζες που επιθυμούν να εισέλθουν σε αυτό το διάστημα, όσο πιο γρήγορα φτάσουν στην επιχείρηση κρυπτογράφησης, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να αρχίσουν να πιέζουν τους ρυθμιστικούς φορείς και την κυβέρνηση για περισσότερη καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των κρυπτοσυχνών και όσο νωρίτερα μπορούν να αναπτύξουν τις δικές τους πολιτικές εάν χρειαστεί.

Οι τράπεζες έχουν ένα μικρό παράθυρο ευκαιρίας για να πηδήξουν στον χώρο των cryptocurrency. Μέσα σε λίγα χρόνια, οι πάροχοι πορτοφολιών με κρυπτογράφηση θα έχουν αποκτήσει αρκετή εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, ώστε να κάνουν τις τράπεζες που δεν ξαναεμφανίζονται άσχετες. Τώρα είναι η εποχή που οι τράπεζες έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των πορτοφολιών κρυπτογράφησης και των εμπορικών εταιρειών για να λύσουν ένα πραγματικό πρόβλημα για τους πελάτες τους. Τα καλά νέα είναι ότι ο αριθμός των ατόμων και οργανισμών στον χώρο αυτό είναι περιορισμένος σήμερα, ώστε οι τράπεζες να μπορούν να δοκιμάσουν διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα και να μάθουν από τους πελάτες τους, ενώ οι κρυπτοσυχνότητες εξελίσσονται για να καταστούν αξιόπιστο πλεονέκτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here