Η τιμή του νομίσματος Shiba Inu παραμένει πλάγια παρά την ανακοίνωση του Shiba Hub

Η τιμή του νομίσματος Shiba Inu (SHIB) συνεχίζει να διακυμαίνεται αυτή την εβδομάδα, καθώς η αδυναμία των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων διατηρεί την πίεση στο SHIB. Παρά την ανακοίνωση του Shiba Hub, η τιμή του κορυφαίου memecoin παρέμεινε ανεπηρέαστη από τα νέα, επεκτείνοντας την εβδομαδιαία πτώση κατά άλλο 0,27% . Η απόφαση της τιμής του Bitcoin φαίνεται να έχει απορροφήσει τη ζωτικότητα των altcoins, με το SHIB να χάνει σχεδόν το 27% έναντι του Bitcoin τις τελευταίες πέντε εβδομάδες.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Shiba Hub θα μπορούσε να ενισχύσει το οικοσύστημα Shibarium, αλλά η τιμή του SHIB δεν φαίνεται να επηρεάζεται από αυτήν την εξέλιξη. Η τιμή του SHIB παραμένει κοντά στα εβδομαδιαία χαμηλά, και η πρόβλεψη τιμής δεν φαίνεται καθόλου αισιόδοξη. Ωστόσο, η ανακοίνωση του Shiba Hub μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στο οικοσύστημα του SHIB και να επηρεάσει την τιμή του νομίσματος στο μέλλον.

Το Shibarium, το Layer 2 blockchain του Shiba Inu, είχε πρόσφατα μια αρχική αποτυχημένη κυκλοφορία στις 16 Αυγούστου, η οποία επηρέασε την εικόνα του SHIB. Ωστόσο, η Shiba Inu διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε πρόβλημα δικτύου, αλλά ο block explorer ήταν εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του Shibarium. Παρά τα προβλήματα, η τιμή του SHIB έχει μειωθεί κατά 11% τον τελευταίο μήνα.

Η ανάκτηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να έχει θετικές επιπτώσεις στην τιμή του SHIB. Εάν η αγορά αρχίσει να ανακάμπτει, αναμένεται να αυξηθεί η τιμή του Shiba Inu. Ωστόσο, είναι δύσκολο να προβλέψουμε την ακριβή εξέλιξη της τιμής του SHIB, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η συνολική αγοραία ψυχολογία και η ανάπτυξη του οικοσυστήματος Shiba Inu.