Η KuCoin συμφωνεί να πληρώσει $22 εκατομμύρια για να διευθετήσει μήνυση και να αποκλείσει τους χρήστες της Νέας Υόρκης

Η KuCoin, μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, συμφώνησε να αποκλείσει τους χρήστες της Νέας Υόρκης από την πλατφόρμα της και να πληρώσει $22 εκατομμύρια για να διευθετήσει μία μήνυση που άσκησε η πολιτεία. Η Γενική Εισαγγελέας Letitia James κατηγόρησε την εταιρεία KuCoin, με έδρα τις Σεϋχέλλες, ότι δεν είχε εγγραφεί στην πολιτεία προτού επιτρέψει στους επενδυτές να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα της.

Η συμφωνία, στο πλαίσιο της οποίας η KuCoin συμφώνησε επίσης να σταματήσει το εμπόριο μετοχών και προϊόντων στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιείται καθώς οι αμερικανικοί ρυθμιστές και οι αρχές επιβολής του νόμου επιδιώκουν να καταπολεμήσουν την απάτη, το ξέπλυμα χρήματος και την ανεπαρκή προστασία των επενδυτών στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)
Τι είναι η KuCoin;
Η KuCoin είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, με έδρα τις Σεϋχέλλες.

Γιατί η KuCoin πρέπει να πληρώσει $22 εκατομμύρια;
Η KuCoin πρέπει να πληρώσει $22 εκατομμύρια για να διευθετήσει μία μήνυση που άσκησε η πολιτεία της Νέας Υόρκης, καθώς κατηγορήθηκε ότι δεν είχε εγγραφεί στην πολιτεία προτού επιτρέψει στους επενδυτές να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα της.

Τι σημαίνει η απόφαση αυτή για τους χρήστες της KuCoin στη Νέα Υόρκη;
Η απόφαση σημαίνει ότι η KuCoin θα αποκλείσει τους χρήστες της Νέας Υόρκης από την πλατφόρμα της και θα σταματήσει το εμπόριο μετοχών και προϊόντων στην πολιτεία.

Εξηγήσεις Όρων
Κρυπτονόμισμα: Ένα ψηφιακό ή εικονικό νόμισμα που χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για ασφάλεια και ελέγχεται από τεχνολογία κατανεμημένου καθεστώτος, όπως η τεχνολογία blockchain.
Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων: Μια πλατφόρμα που επιτρέπει την αγορά, πώληση και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με άλλα κρυπτονομίσματα ή παραδοσιακά νομίσματα.