Ο κύκλος των 39 μηνών υποδεικνύει ότι η τιμή του XRP είναι έτοιμη για άνοδο στα $1.000, δείτε πότε

Ένας κρυπτοαναλυτής παρουσίασε μια ανάλυση 39 μηνών που θα μπορούσε να καθορίσει πότε η τιμή του XRP θα ανέβει σε νέο ρεκόρ υψηλό. Η ανάλυση σηματοδοτεί την επιστροφή αυτής της τάσης, η οποία θα μπορούσε να δει το XRP να ανεβαίνει ψηλά ως $1.000. Ο κύκλος των 39 μηνών μοιάζει παρόμοιος με τον τετραετή κύκλο του Bitcoin. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Bitcoin, του οποίου ο τετραετής κύκλος χαρακτηρίζεται από το διάσημο γεγονός του μισού, ο κύκλος των 39 μηνών του XRP δεν έχει ένα σημαντικό γεγονός. Αντίθετα, φαίνεται να ακολουθεί κυρίως μια βάση χρονικού πλαισίου.

Οι προηγούμενοι κύκλοι των 39 μηνών που περιγράφονται από τον κρυπτοαναλυτή κορυφώθηκαν κάπως λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα. Η συγκέντρωση του 2017-2018 ήταν 11 μήνες και η συγκέντρωση του 2020-2021 ήταν 10 μήνες, επομένως αναμένεται ότι θα κολλήσει κοντά σε αυτό το χρονικό πλαίσιο αυτή τη φορά. Το διάγραμμα του NeverWishing δείχνει τη συγκέντρωση να ξεκινά τον Νοέμβριο και να φτάνει τα $2 τους επόμενους τέσσερις μήνες. Από τότε και μετά, υπάρχουν πολλά σημαντικά επίπεδα τιμών που περιγράφονται, συμπεριλαμβανομένων των $16 μέχρι το τέλος του Απριλίου 2024 και των $118 μέχρι τον Ιούνιο 2024.

Για το μεγάλο έπαθλο των $1.000, ο κρυπτοαναλυτής θέτει μια ημερομηνία στόχο για τον Δεκέμβριο 2024, περίπου 13 μήνες από την έναρξη της συγκέντρωσης. Έτσι, αν αυτή η πρόβλεψη πραγματοποιηθεί, η τιμή του XRP θα μπορούσε να κινείται μεταξύ $869 και $1.000 σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο.

Παρά την έλλειψη ενός σημαντικού γεγονότος που να συνδέεται με τον κύκλο των 39 μηνών του XRP, υπάρχουν κάποιες πρόσφατες εξελίξεις που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μια τάση ανόδου, όπως οι πολλαπλές νίκες της Ripple επί της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) μόνο φέτος. Επιπλέον, η Ripple έχει επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της, καθώς επιδιώκει να κατακτήσει ένα μεγάλο μερίδιο του τομέα των πληρωμών για τον εαυτό της.