Ποιες είναι οι 5 μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας;

Οι πέντε μεγαλύτερες εταιρείες υγειονομικής ασφάλισης ανά εσόδημα είναι η UnitedHealth Group, η Anthem, η Kaiser Permanente, η Centene και η Humana. Αυτές οι εταιρείες αποτελούν περίπου το μισό της συνολικής αγοράς στην βιομηχανία της υγειονομικής ασφάλισης. Η UnitedHealthcare έχει τα υψηλότερα έσοδα, κερδίζοντας 189 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά η Kaiser Permanente έχει τη μεγαλύτερη εγγραφή με σχεδόν 9 εκατομμύρια μέλη.

Ωστόσο, το μέγεθος μιας εταιρείας ασφάλισης υγείας δεν πρέπει να είναι το μόνο κριτήριο που θα λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ασφάλιση υγείας. Άλλα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη περιλαμβάνουν: πόσο θα πληρώσετε σε ασφαλιστικά επίδομα και κόστος όπως τα αφαιρέσιμα; Είναι οι γιατροί σας στο δίκτυο του σχεδίου υγείας; Πώς κατατάσσεται η ασφαλιστική εταιρεία όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών; Όπως με κάθε τύπο ασφαλιστικού προϊόντος, η σωστή επιλογή είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ατομικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)
Ποιες είναι οι πέντε μεγαλύτερες εταιρείες υγειονομικής ασφάλισης;
Οι πέντε μεγαλύτερες εταιρείες υγειονομικής ασφάλισης ανά εσόδημα είναι η UnitedHealth Group, η Anthem, η Kaiser Permanente, η Centene και η Humana.

Ποια εταιρεία υγειονομικής ασφάλισης έχει τα υψηλότερα έσοδα;
Η UnitedHealthcare έχει τα υψηλότερα έσοδα, κερδίζοντας 189 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ποια εταιρεία υγειονομικής ασφάλισης έχει τη μεγαλύτερη εγγραφή;
Η Kaiser Permanente έχει τη μεγαλύτερη εγγραφή με σχεδόν 9 εκατομμύρια μέλη.

Εξηγήσεις Όρων
– Ασφαλιστικά επίδομα: Το ποσό που πληρώνετε στην ασφαλιστική εταιρεία για την κάλυψη της ασφάλισης.
– Αφαιρέσιμο: Το ποσό που πρέπει να πληρώσετε για την υγειονομική περίθαλψη πριν από την ασφαλιστική εταιρεία να αρχίσει να πληρώνει.
– Δίκτυο: Οι πάροχοι υγείας που έχουν συμφωνήσει να παρέχουν υπηρεσίες σε μέλη μιας συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας.