Προσοχή σε αυτά τα 7 Meme Stocks που κινούνται προς καταστροφή

Στο άρθρο “Don’t Fall for These 7 Meme Stocks That Are Heading for a Crash”, προειδοποιείται για επτά μετοχές μέμη που οι επενδυτές θα πρέπει να αποφύγουν, καθώς ενδέχεται να καταρρεύσουν κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου. Οι μετοχές αυτές έχουν γίνει μέρος της γενικής συζήτησης για τη χρηματιστηριακή αγορά και τις επενδύσεις γενικότερα. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις μετοχές έχουν αδύναμα θεμελιώδη στοιχεία και κινδυνεύουν να υποστούν σημαντικές απώλειες.

Μερικές από τις μετοχές που πρέπει να αποφεύγονται είναι η AMC, η ContextLogic (WISH) και η IronNet (IRNT). Η AMC, για παράδειγμα, πωλεί προτιμησιακά μετοχικά δικαιώματα που μετατρέπονται σε κοινές μετοχές για να αντιμετωπίσει το χρέος της, εισάγοντας έτσι κινδύνους από την αραίωση. Παρά την κέρδη $8,6 εκατομμυρίων στο δεύτερο τρίμηνο, αναμένεται να υποστεί απώλειες αρκετών εκατομμυρίων φέτος.

Η IronNet (IRNT) είναι μια άλλη μετοχή που κινδυνεύει να καταρρεύσει σύντομα. Οι μετοχές της πέρασαν από $0,22 σε $0,03 μεταξύ Ιουλίου και αρχών Σεπτεμβρίου, και λίγες ημέρες αργότερα, εμπορεύονται στα $0,0075. Είναι σημαντικό για τους επενδυτές να αποφύγουν τέτοιες μετοχές που έχουν υψηλό κίνδυνο κατάρρευσης.

Εκτός από τις προαναφερθείσες μετοχές, υπάρχουν και άλλες μετοχές μέμη που θα πρέπει να πωληθούν προτού καταρρεύσουν, όπως η GameStop (GME). Η GME έχει υποστεί σημαντικές πτώσεις τιμής παρά τη στήριξη από τον Ryan Cohen, έναν από τους πιο σεβαστούς επενδυτές στον κόσμο των μετοχών μέμη. Οι επενδυτές πρέπει να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετοχές που έχουν υψηλό κίνδυνο κατάρρευσης, εστιάζοντας αντ’ αυτού σε μετοχές με ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία και αξιόπιστες αποδόσεις.