Τα μεγαλύτερα κλήσεις αναλυτών της Τετάρτης: Nvidia, Microsoft, Apple, Amazon, Arm, Meta, Ulta και άλλα

Την Τετάρτη, οι αναλυτές της Wall Street έκαναν σημαντικές κλήσεις για μεγάλες εταιρείες όπως η Nvidia, η Microsoft, η Apple, η Amazon, η Arm, η Meta, η Ulta και άλλες. Αυτές οι κλήσεις αναλυτών είναι σημαντικές για τους επενδυτές, καθώς παρέχουν ενημερωμένες πληροφορίες και αναλύσεις για τις εταιρείες και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Η Wedbush επανέλαβε την Amazon ως outperform, λέγοντας ότι οι επόμενες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις των εισοδημάτων της εταιρείας θα είναι καλύτερες από ό,τι φοβούνται οι επενδυτές. Η UBS επανέλαβε την Apple ως ουδέτερη, λέγοντας ότι οι έλεγχοι της έδειξαν ότι ο χρόνος αναμονής για το iPhone Pro της Apple έχει μειωθεί. Η Citi επανέλαβε την Nvidia ως αγορά, παρά τη μείωση του στόχου της τιμής στα 575 δολάρια ανά μετοχή από 630 δολάρια λόγω των τελευταίων αμερικανικών περιορισμών εξαγωγών.

Η KeyBanc ξεκίνησε την Arm Holdings ως overweight, λέγοντας ότι βλέπει “σημαντικές αποκτήσεις μεριδίου αγοράς” για την Arm. Η JPMorgan επανέλαβε την Alphabet και τη Meta ως κορυφαίες επιλογές, λέγοντας ότι η Alphabet και η Meta παραμένουν τα αγαπημένα ονόματα διαφημίσεων της εταιρείας. Η Bank of America επανέλαβε την Microsoft ως αγορά, λέγοντας ότι η Microsoft παραμένει μια κορυφαία επιλογή ενόψει των επόμενων εβδομαδιαίων εκτιμήσεων των εισοδημάτων.

Η Deutsche Bank επανέλαβε την Ulta ως αγορά, λέγοντας ότι παρά την εξασθένηση των πωλήσεων ομορφιάς, η Ulta παραμένει “ελκυστική”. Η Morgan Stanley επανέλαβε την NetEase ως overweight, λέγοντας ότι η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών γίνεται μια “δύναμη”. Η Bank of America ονόμασε την ASML μια κορυφαία επιλογή και είπε ότι οι προσδοκίες ανάπτυξης έχουν επαναφερθεί.

Συνολικά, αυτές οι κλήσεις αναλυτών παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τους επενδυτές και μπορούν να βοηθήσουν στη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων επένδυσης.